Події

У Житомирській області взяли під варту чоловіка, який смертельно поранив 29-річну дружину

22 November 2017, 11:11

20 листопада у с. Гладковичі Овруцького району Житомирської області від ножового поранення загинула 29-річна жінка.

Про це 22 листопада Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

За зібраною поліцейськими інформацією, смертельне тілесне ушкодження вона отримала у ході конфлікту від нетверезого чоловіка. Нині підозрюваний перебуває під вартою.

«Конфлікт між подружжям стався близько 16.00 у будинку, де вони проживали разом з 5-річною донькою. На момент цих подій дитина знаходилась у бабусі. У ході суперечки, що виникла через зловживання чоловіком алкоголем, жінка отримала ножове поранення грудної клітини. Тілесне ушкодження стало фатальним для неї, і прибулі до села медики не змогли врятувати її життя», - повідомляє поліція.

Як повідомив заступник начальника Овруцького відділення поліції Петро Бородій, за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловіка було затримано, а проведеним медичним освідуванням встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле). Триває подальше з’ясування усіх обставин події.

Підозрюваному обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада цього року в Бердичеві син убив власну матір.

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі