Влада

У Житомирській області встановлено та замінено більше 4 тисяч дорожніх знаків, – САД

23 November 2017, 09:15

Щороку в Україні проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху спрямований на те, щоб громадяни разом із владою, громадськістю об'єдналися для вирішення питань, пов'язаних зі зниженням смертності, зниженням травматизму на автодорогах. На замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області упродовж року проводяться заходи з підвищення безпеки руху.

Про це пише прес-служба cлужби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Підбиваємо підсумки роботи та звітуємо: встановлено та замінено більше 4186 дорожніх знаків, на майже 5-ти кілометрах встановлено штучне освітлення, встановлено бар’єрне огородження на більше 2-х км та відремонтовано - 8,3 км, забезпечено видимість близько 168-ка кілометрів доріг. Проведено до належного стану наявні зупинки громадського транспорту, автопавільйони та елементи санітарного облаштування. Поновлено дорожню розмітку на 286-ти пішохідних переходах», - йдеться у повідомленні.

За інформацією дорожників, ліквідовано аварійної ямковості на 2123 кілометрах автомобільних доріг загального користування області. Тривають роботи по відновленню світлофорного об’єкта на а/д загального користування державного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин (км 151+220) в м. Коростень.

«Підходи до залізничних переїздів - зона підвищеної уваги та посилення заходів безпеки. Із  урахуванням результатів весняного комісійного огляду  2017 року у Житомирській області, Службою автодоріг було вжито заходів із забезпечення нормативної видимості наявних 165 переїздів. Дорожню розмітку відновлено на 22-х переїздах, ліквідовано ямковості покриття на майже 900 м², встановлено та замінено 366 дорожніх знаків», - розповіли у прес-службі САД.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році капітально відремонтовано 5,8 км доріг, поточним ремонтом – 53 км.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі