Події

Юна бердичівлянка намагалася звести рахунки з життям через хлопця й загублений телефон

23 November 2017, 09:31

23 листопада в місті Бердичів Житомирської області з мосту в річку стрибнула дівчина років двадцяти.

Про це повідомив сайт Ріо Бердичів.

«Близько сьомої години ранку в державній пожежно-рятувальній частині № 4, яка розташована поблизу пішохідного мосту, пронизливо задзеленчав дзвінок вхідних дверей. Чоловік швидко розповів, що щойно з мосту в річку плигнула молода дівчина і борсається в крижаній воді. Начальник караулу Ігор Данилюк швидко віддав наказ брати рятувальний круг, мотузки, і вже через хвилину рятувальники були на місці пригоди. Дівчина років двадцяти стояла по шию в воді, ламала руками лід, але вже не могла на нього залізти. Добре, що пройшло лише кілька хвилин, і вона ще могла рухати руками, тому міцно схватилась за круг, який помалу потягнули до берега», - описують подію журналісти.

По мосту йшов чоловік, який попереду неї розбивав жердиною лід, а рятувальники тягнули дівчину до берега вздовж опор мосту. Відразу викликали швидку допомогу, а як тільки витягнули потерпілу на берег, відразу вкрили ковдрою, щоб зігрілась.

«З короткої розповіді дівчини не було зрозуміло, що спонукало її на такий вчинок. Чи то якісь проблеми з хлопцем, чи то телефон в неї пропав, а батькам побоялась розповісти…», - повідомляє сайт.

За даними видання, лікарі завели потерпілу у відділення реанімації центральної міської лікарні. Її стан її, на жаль, не з легких, адже сумарно їй довелось провести в крижаній воді хвилин з двадцять.

Бердичівські «моржі», які вранці купались поблизу рятувальної станції на пляжі, сказали, що для непідготовленого організму таке купання може закінчитись як мінімум пневмонією або ж і важчими хворобами, - резюмує Ріо Бердичів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку цього року стрибнула з мосту і не вижила 19-річна жителька села Білилівка Ружинського району Житомирської області. Розповідали, начебто під час святкування свого дня народження дівчина дізналася, що хлопець, якого вона любить, до неї байдужий. У вересні 2017 з підвісного мосту в житомирському парку культури стрибнув і не вижив військовий-контрактник. Перед самогубством він посварився з дівчиною, яка була вагітна.

Весь склад караулу під керівництвом Ігоря Данилюка (крайній зліва), який брав участь в порятунку дівчини. Всі фото Ріо Бердичів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі