Влада

Кому Житомирська облрада збирається здавати в оренду приміщення за 1 гривню на рік

23 November 2017, 09:59

Десять приміщень в Житомирі та одне в Бердичеві збираються здати в оренду з орендною платою 1 гривня на рік.

Відповідний проект рішення сесії 21 листопада опублікований на сайті Житомирської обласної ради.

Хочуть встановити орендну плату у розмірі 1 грн на 2017-2018 роки:

1. Громадській організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області» за користування приміщенням загальною площею 40,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25.

2. Житомирській обласній громадській організації «Милосердя» за користування приміщенням загальною площею 26,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

3. Загальноосвітній україно-італійській школі «Всесвіт» І-ІІ-ІІІ ступенів, яка заснована на власності Житомирського обласного благодійного фонду «АРКА», за користування нерухомим майном загальною площею 3880,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Корабельна, 10.

Орендну плату в розмірі 1 грн на 2018 рік хочуть встановити:

1. Житомирській обласній громадській організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» за користування приміщенням загальною площею 19,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2. Житомирському міському благодійному фонду «Всесвіт за майбутнє» за користування приміщенням загальною площею 17,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

3. Громадській організації «Авенір» за користування приміщенням загальною площею 19,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

4. Молодіжній громадській організації «АРТ-Село» за користування приміщенням загальною площею 53,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

5. Комунальному підприємству «Облархпроект» Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальною площею 139,27 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

6. Комунальному підприємству «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 12,71 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирського  музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 28.

7. Громадській організації «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області» за користування приміщенням загальною площею 18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

8. Релігійній організації «Релігійна громада (парафія) Великомученика і цілителя Пантелеймона м. Бердичів Бердичівський район Житомирська область Житомирська єпархія Українська Православна Церква Київський Патріархат» за користування приміщенням загальною площею 38,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласний госпіталь для ветеранів війни» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 52.

Нагадаємо, в лютому цього року був опублікований проект рішення сесії облради про здачу в оренду приміщень за 1 грн на 2017 рік 17 організаціям, в результаті рішенням обласної ради від 6 квітня пільгову орендну плату отримали 22 суб’єкти.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року на сесії був скандал через те, що обласна рада дозволила Житомирській обласній організації ветеранів орендувати приміщення за 1 гривню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі