Події

У селі Житомирської області через недопалок загорівся будинок – загинув господар

23 November 2017, 10:41

22 листопада у селі Межиліска Народицького району Житомирської області в приватному будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік. За попередньою інформацією, причиною займання стала необережність під час куріння.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«22 листопада о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Межиліска Народицького району. З’ясувалося, що вогнем охоплена одна із житлових кімнат оселі. В самому будинку спостерігалося сильне задимлення. На ліжку в тій же кімнаті вогнеборці виявили загиблого 53-річного господаря. О 13:30 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, а о 14:37 – ліквідувати. Вогнем знищено майно в кімнаті, пошкоджено 8 кв.м перекриття та 6 кв.м пере стінку», – повідомляють у відомстві.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. На підлозі біля ліжка валялися недопалки. Остаточна причина займання наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада у селі Кам’янка Попільнянського району під час пожежі загинув 44-річний чоловік. Тіло сина у палаючому ліжку виявив батько.

Фото ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі