Політика

Уряд виділив понад 50 млн грн на ліквідацію наслідків граду в Бердичеві та районі, - нардеп

23 November 2017, 11:45

На засіданні Кабінету міністрів 22 листопада виділили понад 50 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації у Бердичеві та Бердичівському районі.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав нардеп-мажоритарник Олександр Ревега (фракція Блоку Петра Порошенка).

«Щойно на засіданні Уряду за моїм депутатським запитом прийнято Розпорядження Кабінету Міністрів України про виділення понад 50 мільйонів гривень для проведення аварійно-відновних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася у Бердичеві та Бердичівському районі. Нагадаю, 21 вересня цього року лише у Бердичеві небувалий раніше град розміром з куряче яйце завдав збитків на понад шістдесят мільйонів гривень, постраждали як об’єкти соціальної інфраструктури (школи, дитсадки, лікарні), так і приватні будинки та багатоповерхівки (понад 3200 домоволодінь). Значних збитків зазнали мешканці сіл Сграглівка, Райки, селища Грищківці Бердичівського району. Тепер є переконання, що разом вдасться виправити цю ситуацію і допомогти як людям зокрема, так і громадам в цілому», - написав Ревега.

Нагадаємо, 14 жовтня Олександр Ревега задекларував придбання шиферу на 299 тис. 750 грн. 

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 21 вересня ввечері пройшов град розміром з куряче яйце, наніс збитків жителям Бердичівського району на суму понад 40 млн грн. До міськради Бердичева надійшло понад 1900 заяв про пошкодження покрівель приватних будинків. З 28 вересня за вказівкою влади області чотири бригади робітників почали латати потрощені градом дахи малозабезпечених жителів Бердичівської району.На початку жовтня голова ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про виділення ще 4 млн грн бюджетних коштів на закупівлю 40 тисяч листів шиферу для Бердичівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі