Місто

Чи готові магазини та потенційні покупці до «Чорної п’ятниці» у Житомирі

23 November 2017, 16:09

У Житомирі магазини та торгові центри готуються до «Чорної п’ятниці», яка стартує вже 24 листопада. Останні традиційно обіцяють шалені знижки, акції та грандіозні розпродажі на різні групи товарів: від одягу та косметики, до побутової техніки та електроніки. Ми вирішили поцікавитися, чи вірять житомиряни у супер ціни та мега знижки, та чи готують свої гаманці до шаленого шопінгу.

«Не дуже віримо. Я вважаю, що «Чорна п’ятниця» до нас не дійшла, зараз тільки зароджується ця традиція. Але, як у нас все робиться, іще із пострадянського часу: ціни завищують, а потім ніби знижують і продають за ті ж самі гроші. У нас іще не розуміють як це, розпродувати і знижувати ціни дійсно. Тому, не дуже у це віримо, але сподіваємось, що через три, чотири роки, коли ми дійсно будемо в Європі, то це буде. Адже це гарна традиція», - говорить Максим.

«Це просто «розвод», - впевнений Олександр.

«Воно трохи абсурдно, що більшість людей, які заощаджували, в один день усе витрачають. Це, власне, більше якісь перегони, хто перший, той і схватив, а чи потрібно воно, чи ні», - каже Олег.

«Буду брати участь зі своєю дитиною - донькою Вікторією. Я думаю, що будемо обходити магазини у «Чорну п’ятницю» - це зручно і вигідно. Іде зима, потрібен зимовий одяг та взуття», - ділиться Наталія.

«Працювала у цій сфері, знаю як це штучно робиться, на який товар ідуть знижечки: неліквід, що не продається, що лишилося з минулого сезону. У будь-який день можна купити ці самі товари, по такій самій ціні, якщо знати де, і куди іти. Тому, це все замануха», - розповідає Світлана.

Продавці ж магазинів, які долучилися до «Чорної п’ятниці» переконують: знижують вартість товарів виключно задля того, аби дати можливість усім покупцям, не залежно від розміру гаманця, отримати якісний товар.

«У нас італійські сумки, у нас є сумки й турецького бренду, у нас краща якість у місті. Тому, наша мета, щоб людина купила сумку і пішла звідси задоволена. А проходячи повз, навіть через півроку, заходили і казали, що вони задоволені - це для нас буде «бальзам на душу2. Для цього ми і працюємо», - зізнається Леонід.

«Діють знижки абсолютно на весь асортимент, тому придивляйтесь, обирайте від 20% до 50% знижки. Це абсолютно реальні знижки, спосіб залучити і порадувати наших покупців, як постійних, так і нових. По всій Україні, по магазинах проходить Black Friday, думаю це навпаки подобається клієнтам», - каже Ольга.

Зрештою, чи штурмувати магазини у вікенд знижок, чи ні - це вже вибір кожного. Головне - не втрачати здорового глузду та дійсно отримувати задоволення від потрібних покупок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі