Події

У Житомирській області жінка на Mitsubishi насмерть збила лося

23 November 2017, 16:39

22 листопада у Житомирській області жінка на Mitsubishi насмерть збила лося. 3-річна тварина загинула на місці.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

«22 листопада близько 17 год. на 98 кілометрі траси Київ-Ковель поблизу села Новоселиця Малинського району під колеса автомобіля Mitsubishi Lancer потрапив самець лося. Тварина, віком приблизно 3 років, загинула на місці. Ймовірно, у цю пору доби, коли настають перші сутінки,  водій вчасно не помітив тварину на дорозі і не зміг уникнути фатального зіткнення», – повідомили у прес-службі.

«Саме в цьому місці лосі зявляються на дорозі досить часто. Мабуть, саме там пролягають їх «натоптані» стежки. Ми неодноразово зверталися до відповідних служб з проханням встановити дорожні  знаки, які б попереджали водіїв про можливу появу тварин на дорозі. Однак на разі питання є невирішеним», – каже районний мисливствознавець Малинського району Сергій Бузенко.

Варто зазначити, що лосі частіше за інших тварин гинуть під колесами автомобілів. Серед причин цього і те, що  лось має порівняно  великий ареал міграції, до того ж ця тварина досить масивна та неповоротка.

На місце події прибули посадові особи мисливського господарства ТОВ «АРТЕМІДА-ЛТД» та працівники поліції. Цього разу обійшлося без людських жертв, жінці-водієві надано медичну допомогу.

Як повідомляв Житомир.info, Лося, який потрапив під колеса фургону в Житомирському районі 14 вересня, умертвили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі