Події

19-річна бердичівлянка розповіла, чому зважилася стрибнути з мосту в крижану воду

23 November 2017, 17:23

Сьома ранку. Особовий склад 4-ої ДПРЧ готується до перезмінки: за кілька хвилин хлопців мають змінити їх товариші. Та раптом – тривожна звістка від невідомого чоловіка: «Дівчина у ріці! Кличе на допомогу!» За хвилину рятувальники, ухопивши круг і мотузку, були вже на мосту.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Вік» 23 листопада.

Визволити потопельницю із води було непросто, бо тягти мотузку заважала тоненька плівка льоду, яку довелось по дорозі розбивати, аби дівчина безперешкодно могла дістатись берега. Загорнувши Катерину (саме так звали дівчину), у ковдру, рятувальники надали першу медичну допомогу і викликали «швидку».

Що змусило дівчину стрибнути у крижану воду? Ще якусь хвилину – і її не вдалось би врятувати.

Лікарі реанімаційного відділення, кажуть: дівчину привезли у важкому стані. Тепер її життя – поза небезпекою. Наразі особливої медикаментозної підтримки Катя не потребує, радше психологічної. Мають, за згоди дівчини, працювати психолог і психіатр.

19-річна Катерина ховає обличчя і просить його не показувати. Їй соромно за власний вчинок. У той момент, каже, жити не хотілось. Кілька років тому помер тато, за яким тяжко сумує, у мами – новий чоловік і своє життя… Вона живе на квартирі, працює. Дім-робота, робота-дім… Учорашній конфлікт із друзями став крайньою точкою і спровокував цей випадок, зізнається Катя. Поділитись наболілим особливо не було із ким. Думала, все буде легко і швидко… Та душевну біль перекрила важка фізична й захотілось жити!

Дівчина розуміє: життя потрібно починати спочатку і, незважаючи ні на що, жити далі. Вона журиться, що потрібно робити усі документи, бо на той момент ще не знає (то ми вже їй сказали), що всі загублені речі – у рятувальників, які усе дістали і зберегли. Ігор Данилюк, Олександр Нездоймінов, Дмитро Ткачук, Михайло Осипчук, Володимир Андрійчук – ці молоді хлопці не розгубились, врятували життя, що спіткнулось!.. Їм – щира шана і вдячність!

Як повідомляв Житомир.info, юна бердичівлянка 23 листопада намагалася звести рахунки з життям через хлопця й загублений телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі