Події

У Житомирській області хлопчик влаштував пожежу і разом з дворічною сестрою потрапив до реанімації

24 November 2017, 09:11

У селищі Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області до реанімації потрапили діти віком 4 і 2 роки.

Про це 23 листопада повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«23 листопада по лінії «101» надійшло повідомлення від медиків Чуднівської центральної районної лікарні про те, що напередодні до реанімаційного відділення з отруєнням продуктами горіння госпіталізовано двох неповнолітніх дітей», - інформує прес-служба.

З’ясувалося, що 22 листопада в селі Великі Коровинці мати залишила вдома двох дітей, 4-річного сина та 2-річну доньку, та пішла колоти дрова разом із господаркою будинку, у якої тимчасово проживала. В оселі в цей час топилася груба.

За попередньою інформацією, старший хлопчик запалив від неї папір і поніс в кімнату. Зайнялися меблі та речі домашнього вжитку. На порятунок дітей у задимлений будинок кинулася господиня. Непритомних малюків вона знайшла на дивані у сусідній кімнаті, куди вони втекли від вогню, та винесла їх на свіже повітря. Доки жінка з односельцями гасили пожежу, мати разом із сусідами приводили дітей до тями – поливали водою, робили непрямий масаж серця та штучне дихання.  

Медики швидкої транспортували дітей до лікувального закладу.

За даними УДСНС, пожежа була ліквідована підручними засобами, рятувальників не викликали. Для з’ясування обставин разом зі слідчо-оперативною групою Національної поліції на місце події виїжджав головний інспектор Чуднівського районного сектору У ДСНС області.  

Як повідомляв Житомир.info, 22 листопада у селі Межиліска Народицького району Житомирської області в приватному будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік.

Фото УДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі