Влада

В Житомирській ОДА з’явилася ще одна вакансія керівника

24 November 2017, 10:16

Незмінний впродовж багатьох років директор Житомирського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Валентина Собчук звільнилася.

Декларацію перед звільненням Собчук опублікувала в Єдиному державному реєстрі декларацій 16 листопада.

З 1 січня цього року і до дня звільнення директор обласного ЦСССДМ отримала 128 тис. 709 грн зарплати і 62 тис. грн пенсії. Зарплата Валентини Собчук за 2016 рік становила 136 тис. 425 грн, пенсія – 7 тис. 294 грн.

На сайті управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації і досі можна найти звернення «жінок Житомирщини» від 29 жовтня 2010 року на підтримку голови обласної організації Партії регіонів Сергія Рижука, яке Валентина Собчук підписала як голова обласної організації Ліги соціальних працівників України. Нагадаємо, 31 жовтня 2010 року відбулися місцеві вибори: тодішній голова ОДА Сергій Рижук балотувався до обласної ради та підтримував кандидата в мери Житомира Володимира Дебоя.

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року заяву на звільнення написала начальник служби у справах дітей Житомирської облдержадміністрації Олена Савельєва. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі