Події

Під Новоградом-Волинським активісти розбили наметове містечко та вимагають припинити контрабанду пального з РФ

24 November 2017, 11:19

23 листопада неподалік села Майстрова Воля під Новоградом-Волинським активісти розбили наметове містечко та вимагають припинити контрабанду пального з Росії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє громадська організація Рух «Визволення».

 «Рух Визволення звертається до керівників Фіскальної служби та Антикорупційного бюро з вимогами:

1)Припинити контрабанду палива; 
2) Розпочати розслідування проти організаторів та "дахувальників схеми"
3) Повернути трубу в українську власність та покарати тих, хто дозволив взяти її під контроль Медведчуку», –
повідомляється у дописі від 23 листопда.

Зранку 24 листопада представники Руху «Визволення» опублікували пост про те, що у табір приїхало керівництво Новоград-Волинського району.

«Зранку до табору руху Визволення, що на Житомирщині, котрі блокують одну з кримінальних схем збагачення президента та його оточення, вже завітали "гості" - "перші особи" району. Прослухали політінформацію від рух Визволення та дізнались, що в них в районі коїться, адже з їхніх слів, вони " ні сном, ні духом"»,  – йдеться у пості.

У коментарі Житомир.info речниця ГУНП України в Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що на місці події поки спокійно.

«У Новоград-Волинському районі певна кількість людей, які називають себе громадськими активістами, розмістили кілька наметів неподалік підприємства иу районі села Майстрова Воля. На місці події перебуває поліція, забезпечуючи порядок та безпеку. Поки що жодних дій не вчиняється, порушень немає. Підприємство працює»,  – повідомила Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2016 року житомирські активісти на кордоні з Білоруссю почали блокувати російські вантажівки.

Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі