Події

До працівника житомирського КП, який сітками ловив рибу на Тетереві, викликали поліцію

24 November 2017, 11:36

Рибний патруль разом з поліцією затримав чоловіка, який у житомирському гідропарку на службовому човні сітками виловив з річки Тетерів 15 кг риби.

Про це 24 листопада Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського рибоохоронного патруля.

«19 листопада  цього року було затримано громадянина, який ловив рибу сітками на р. Тетерів в районі міського гідропарку. Оскільки порушник відмовився надавати особисті дані, на місце правопорушення було викликано наряд патрульної поліції м. Житомира для встановлення його особи. Ним виявився місцевий житель, який є працівником одного із комунальних підприємств, а для вчинення правопорушення він використав службовий плавзасіб, який знаходився на території даної установи. Таким чином даний правопорушник зловив 15 кг риби, чим завдав збитків рибному господарству України на суму 9690 грн», - повідомив рибний патруль.

Також прес-служба зауважує: серед риби, яка знаходилася в сітці, працівники рибоохоронного патруля виявили 6 екземплярів коропа та 2 екземпляри товстолоба, якими не так давно було зариблене Житомирське водосховище.

«Адміністративна справа за даним порушенням передана до суду з одночасним інформуванням правоохоронних органів», - пише рибоохоронний патруль.

За 20 днів листопада працівники Житомирського рибоохоронного патруля вилучили майже 150 кг незаконно добутої риби, 72 заборонених знарядь лову, 2 човна та нарахували збитків державі на суму 21,4 тис. грн, - зазначає прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Житомирський водоканал купив у фірми з Київської області 10 тонн риби для зариблення Тетерева.

Фото рибохоронного патруля

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі