Влада

Мер Житомира хоче покарати винних у ситуації з тріснутим будинком на Троянівській

24 November 2017, 12:21

Тріснутий будинок на вулиці Троянівська внесли до переліку об’єктів, які потребують капітального ремонту.

Таке рішення одноголосно було прийняте на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 листопада.

«Це двоповерховий, восьмиквартирний будинок, всі квартири приватизовані. В ніч на 18 листопада виникли тріщини по фасаду будинку, були поставлені «маяки», зараз тріщини не збільшуються. З 8 квартир, в яких зареєстровано 21 людина, одна людина виявила бажання і була відселена в готель, інші живуть у родичів і знайомих. На сьогоднішній день замовлена проектна документація, будемо робити геологію, шурфи. Цей процес тривалий», - повідомив в. о. начальника управління житлового господарства міськради Андрій Оніщенко.

Мер Сергій Сухомлин запропонував на наступне засідання виконкому підготувати висновки комісії, яка розслідує ситуацію по цьому будинку.

«Комісія працює, нехай вона зробить свої висновки, якщо є винні – вони будуть покарані», - сказав Сергій Сухомлин.

Він подякував мешканцям будинку за розуміння і пообіцяв, що влада зробить все, щоб вони цього року повернулися до своїх помешкань.

На позачерговому виконкомі присутні 17 членів з 25.

Як повідомляв  Житомир.info, у будинку на вулиці Троянівській у Житомирі утворилися тріщини та обвалюється стеля. Поки комунальники шукали причину руйнування будинку на Троянівській, людям запропонували пожити в готелі «Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі