Влада

На позачергове засіданні деякі члени Житомирського міськвиконкому прийшли з «казенними» планшетами

24 November 2017, 16:34

На позачерговому засіданні 24 листопада деякі члени Житомирського міськвиконкому вже працювали з планшетами, а не з паперовими проектами рішень.

На це перед завершенням засідання звернув увагу мер Сергій Сухомлин.

«Я вже бачу в деяких членів виконкому на руках є (планшети), більш прогресивні члени виконкому використовують в електронному вигляді всі матеріали виконкому. В мене ще немає, теж відстаю. Сьогодні після виконкому всі отримайте», - закликав Сухомлин.

Секретар міської ради Наталія Чиж радила після отримання планшетів звернутися «до наших комп’ютерщиків», які поставлять програмне забезпечення. Керуюча справами виконкому Ольга Пашко запевняла, що всі потрібні налаштування в планшетах є.

«Наталія Михайлівна, все налагоджено. Ми видаємо по списку, красиво, разом з комп’ютерщиками», - відповіла секретарю міськради Ольга Пашко.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 18 жовтня до його регламенту роботи внесли зміни, якими передбачено надавати членам виконкому проекти рішень в електронному вигляді. Після цього вже відбулося чотири засідання міськвиконкому: 1, 3, 14 та 15 листопада, але планшети у членів виконкому з’явилися лише на засіданні 24 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міськради 9 березня було вирішено закупити планшетів на 600 тис. грн для депутатів Житомирської міської ради та членів міськвиконкому. Планшети закупили через систему Prozorro, кожен обійшовся в 7,5 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі