Події

У Житомирі п’ять відділень вогнеборців гасили будинок на чотири квартири

25 November 2017, 14:42

В ніч на 25 листопада у Житомирі 19 рятувальників гасили будинок на чотири квартири.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«24 листопада о 23:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному двоповерховому цегляному житловому будинку на чотири квартири в м. Житомир. Вогнеборці, які прибули за викликом, встановили, що вогнем повністю охоплений дах та спостерігається сильне задимлення всередині будинку. У зв’язку зі значним пожежним навантаженням горючими матеріалами, а також загрозою перекидання вогню на розташовані неподалік два приватні житлові будинки, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити додаткові сили та засоби. До того ж процес ліквідації загоряння значно ускладнювався постійними перебоями в роботі пожежного гідранту», – йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями п’яти відділень вогнеборців о 02:00 пожежу вдалося локалізувати та ліквідувати о 04:00. Проте, вогонь знищив дах будинку.

«Зважаючи на тління конструкцій, яке могло спровокувати послідуюче загоряння, рятувальники тривалий час розбирали конструкції даху.  Крім того, бійці ДСНС не допустили розповсюдження полум’я на розташовані неподалік житлові будинки і вони залишилися не ушкодженими. Загиблих і травмованих не виявлено», – інформують у відомстві.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучено 19 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежної техніки. Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 23листопада у селищі Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області до реанімації потрапили діти віком 4 і 2 роки.

Фото ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі