Економіка

З початку року в Житомирі звели 41 індивідуальний будинок та 3 багатоквартирні, - статистика

27 November 2017, 09:21

У січні–вересні 2017 року в Житомирі прийнято в експлуатацію 30 тис.м2 загальної площі житла, що становить 29% обласного обсягу. Порівняно з аналогічним періодом торік обсяги житлового будівництва зменшились на 32%.

Про це інформує прес-служба головного управління статистики у Житомирській області.

«У місті зведено 41 індивідуальний будинок та 3 багатоквартирні. В охороні здоров’я введено в дію терапевтичне відділення лікарні на 40 ліжок, амбулаторію на 180 відвідувань за зміну. У промисловості прийнято в експлуатацію цехи з виробництва металовиробів, облицювальних матеріалів з природного каменю, виробів з деревини. Також введено в дію магазини площею 1,2 тис.м2, автомобільну заправну станцію на 52,8 тис. обслуговувань, кафе на 26 місць. Побудовано ігрові майданчики, плавальні басейни, шкільну обсерваторію. Прокладено 7,5 км ліній електропередач, 0,1 км місцевих трубопроводів для транспортування газу», - інформують спеціалісти.

Як повідомляв Житомир.info, за січень-листопад 2016 року управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області зареєстровано 7109 документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. у 2015 році в Житомирі прийли в експлуатацію 3 багатоповерхових та 70 індивідуальних житлових будинків загальною площею 44 тис.м2

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі