Суспільство

Після втрати бізнесу в Житомирській області сировар з інвалідністю знайшов нового партнера і завів кіз на Черкащині

27 November 2017, 13:08

Фермер без руки й ноги Олександр Кононов, який через сварку з партнером втратив «сирний» бізнес у Житомирській області, розпочав все з нуля у Черкаській області.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "2+2".

 «Переселенець з Луганщини під Коростенем відкрив ферму, де з козиного молока виробляв смачний сир разом з фермером з Іршанська, який запросив Олександра до себе.  Продукт швидко набув популярності далеко за межами Житомирщини, але безхмарність тривала недовго. Влітку партнер Олександра перестав працювати у господарстві  та відмовився виплачувати свою частину спільного банківського кредиту у 100 тисяч гривень. На початку жовтня 2017 року ферма Санича фактично припинила існування», - розповідають журналісти Спецкору.  

Колишній бізнес-партнер Віталій Васянович від спілкування на цю тему відмовляється.

"Я сперечатися в цій брехні не буду, вибачте, коментарів давати не буду", - сказав він.

Переселенець з банківськими боргами переїхав у село Нагірне Черкаську область, знайшов нового ділового партнера і почав будувати бізнес заново.

Нещодавно чоловік з банківськими боргами переїхав на Черкащину, - зазначає Спецкор.

«Працювати у село Нагірне його запросив тамтешній фермер. Вже на новому місці Кононов ледь не блискавично відкрив ще потужніше господарство. Насправді колишній партнер фермера віддав Олександру половину, і геть не найкращу, проте чоловік не впадає у відчай. З новим партнером від самого початку підприємницькі стосунки  вирішили закріпити на папері. У планах – зареєструвати підприємство і торгову марку, де Санич буде керівником», - йдеться в сюжеті.

«Моє покоління хлопців, дівчат, розказує, як все погано, а людина, не маючи й половини того, що маємо ми, робить все для того, щоб Україна стала кращою», - каже новий бізнес-парнтер Олександра Роман Лещенко.

Наразі  приміщення ферми активно утеплюють, щоб пережити зиму, а днями збираються придбати спеціальне обладнання і підкупити нових тварин. Поголів’я планують збільшити з сотні до 500, але вже в наступному, 2018 році.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Кононов розпродавав сири через соцмережі і шукав чесних партнерів.

Як повідомляв Житомир.info, інвалід-переселенець перестав варити сири, бо партнер залишив його з боргами. У вересні цього року власною персоною приїздив до Житомира на День міста та продавав «сири Санича» на фестивалі вуличної їжі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі