Події

На Чуднівському мосту в Житомирі мікроавтобус врізався у відбійник, постраждали троє пасажирів

27 November 2017, 16:07

26 листопада у Житомирі автомобіль Mercedes Sprinter виїхав на зустрічну смугу та вдарився у відбійник, жінку-пасажира з салону звільняли рятувальники.

Про це 27 листопада повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«26 листопада близько 00:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода. Необхідна допомога рятувальників по вилученню постраждалого пасажира. З’ясувалося, що водій автомобіля Mercedes Sprinter не впорався із керуванням, внаслідок чого транспортний засіб відкинуло на зустрічну смугу, й автівка вдарилася у відбійник. Одна із пасажирок опинилася затиснутою конструкціями», - інформують рятувальники.

За допомогою пневмоінструменту рятувальники підняли транспортний засіб, деблокували травмовану та передали медикам.

У прес-службі УДСНС Житомир.info уточнили, що пригода сталася на Чуднівському мосту, в напрямку Корбутівки.

За даними патрульної поліції Житомира, у ДТП також постраждали два інших пасажири.

«Водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і допустив зіткнення з колесовідбійником. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє пасажирів, які отримали тілесні ушкодження. Про водія є дані, що його доставляли на освідування на вміст в крові алкоголю. Даних про отримані ним травми немає», - розповів речник управління патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада на трасі Київ–Чоп багатотонна фура перекинулася і перегородила дорогу в напрямку Житомира.
 

Фото управління ДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі