Влада

Родині загиблого в зоні АТО снайпера 95-ї бригади Житомирський виконком виділив 20 тис. грн

28 November 2017, 10:07

Родині загиблого в зоні АТО снайпера 95-ї десантно-штурмової бригади Максима Перепелиці з міського бюджету виділили матеріальну допомогу в розмірі 20 тис. грн.

Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому 28 листопада.

«Цей проект рішення пов’язаний з тими трагічними подіями, які відбулися 25 листопада: надати матеріальну допомогу родині загиблого. Розмір матеріальної допомоги – 20 тисяч гривень. Це окрім того, що ми повністю взяли на себе похоронні послуги, там теж до 20 тисяч гривень», - сказав заступник мера Матвій Хренов.

Деякі члени виконкому пропонували збільшити розмір матеріальної допомоги родині загиблого.

«Взагалі по нашим положенням ми видаємо лише житомирянам, тим, хто були зареєстровані в місті Житомирі. Вони не були зареєстровані взагалі в місті Житомирі і ми знайшли єдиний механізм, як ми цій родини можемо допомогти, і пропонуємо таку суму. Це максимально, що можна було зробити в даній ситуації», - пояснив заступник мера.

Але члени виконкому продовжували наполягати на збільшенні суми матеріальної допомоги. Врешті вирішили затвердити запропонований проект рішення з сумою в 20 тис. грн і запропонувати на сесії виділити більше коштів.

Нагадаємо, 28 листопада о 12.00 на майдані Корольова відбудеться прощання зі снайпером 95-ї бригади, молодшим сержантом Максимом Перепелицею, який загинув на Донбасі 25 листопада, не доживши всього три дні до свого 27-річчя.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада у зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє бійців житомирської 95-ї десантно-штурмової бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі