Влада

Сухомлин на Міжнародному саміті мерів питав у робота КІКІ про Житомир, а Кличко пропонував їй бойфренда

28 November 2017, 14:23

Мер Житомира Сергій Сухомлин поспілкувався з роботом КІКІ на Міжнародному саміті мерів.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Міський голова запитав у КІКІ, що вона знає про Житомир. Робот відповіла,  що вона має звернутися до Google, щоб відповісти на це запитання. Через декілька секунд робот зачитала інформацію про Житомир зі сторінки Вікіпедія. Натомість, мер Києва Віталій Кличко запропонував сконструювати для КІКІ бойфренда, щоб вона не сумувала. На це робот відповіла запитанням: «Навіщо?», - йдеться у повідомленні на сайті міської ради.

Міжнародний саміт мерів, організований Western NIS Enterprise Fund, стартував у Києві 28 листопада. На саміті зібралися понад 150 голів міст та лідери місцевого самоврядування з Канади, Ізраїлю, Словаччини, Аргентини, Швеції, Великої Британії та Польщі. На саміті обговорять теми інновацій: технологічних, інфраструктурних, політичних, культурних та туристичних.

«Міжнародний саміт мерів – це великий майданчик для обміну досвідом між містами та можливість залучення інвестицій у програми сталого розвитку», - цитує мера Сергія Сухомлина прес-служба міської ради.

Фото з сайту міської ради

Нагадаємо, 28 листопада відбулося позачергове засідання міськвиконкому, на якому головував заступник мера Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин став фіналістом рейтингу мерів-інноваторів, ініційованого Міжнародним самітом мерів та «Українською правдою».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі