Суспільство

Житомирський центр дитячого дозвілля «Буба Ленд» відсвяткував свій перший день народження

30 November 2017, 15:33

Дитячі розваги, конкурси подарунки та частування солодощами. Так свій перший день народження відсвяткував центр дитячого дозвілля «Буба Ленд». Для гостей, які прийшли привітати центр зі святом, організатори підготували святкову шоу-програму та призи.

Власниця центру «Буба Ленд» розповідає: ідея створити місце, де є абсолютно все для дитячого щастя, виникла в неї рік тому.

«Дуже часто замовляють аніматорів у різні кафе та ресторани. Аніматор приїжджає, але в кафе, природно, не дозволяють щось робити: діти, не стрибайте, не бігайте, не кричіть. Тобто, діти постійно заважають, діти не можуть нормально відпочивати. У нас є аніматори, які роблять різні шоу, і ми вирішили зробити такий заклад для дітей. Заклад, де можна робити все, що б то не було – діти можуть гратись, стрибати, а також тут можна відсвяткувати свій день народження», - розповідає власниця центру дитячого дозвілля «Буба Ленд» Анжела Лукашук.

Сьогодні ж можна із впевненістю сказати – у центрі дитячого дозвілля «Буба Ленд» є усе, щоби дитина повернулась додому з гарним настроєм: іграшки, зони відпочинку, аніматори, котрі перетворюють гру на справжню розвагу, та навіть батут зі смугою перешкод. Клієнти центру кажуть: прийшовши сюди один раз, обов’язково повертаєшся.

«Подобається дуже. Ми тут відзначали день народження. Нам дуже сподобалось. Сьогодні ми прийшли привітати їх із днем народження, бо це дуже гарний заклад. Хочемо побажати керівникам процвітання, усього найкращого. І нехай продовжують в тому ж дусі. Я думаю, що в них усе вийде. В нас теж були усілякі пінні розваги. Діти та дорослі були в захваті від дня народження», - розповідає гостя свята Олена Неборачко.

«Тут роблять красиве театральне шоу, де участь беруть діти, у них є «паперова битва», є шоу мильних бульбашок, у них є кулькове шоу, різні коктейлі, частування, подарунки. Є все. Діти щасливі. Діти з радістю приходять сюди, а це означає, що їм тут добре», - переконана гостя Інна Бахаєва.

День народження, як і буд-яке велике свято, важко влаштувати самотужки, тому привітали «Буба Ленд» партнери та друзі.

«Ми дуже вдячні нашим друзям, нашим колегам, які нам допомогли. Це наші кондитери і магазин Cubi. Величезна подяка нашим спонсорам і друзям», - каже власниця центру дитячого дозвілля «Буба Ленд» Анжела Лукашук.

«Буба Ленд» - це унікальний простір для розвитку вашої дитини. Тут про малечу подбають досвідчені педагоги та аніматори, а кожне свято буде незабутнім.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі