Влада

Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах Житомирської області

1 December 2017, 09:27

Шляховики попереджають водіїв про ожеледицю на дорогах Житомирської області на вихідних.

Про це повідомляє прес-служба САД у Житомирській області 1 грудня.

«Зважаючи на прогнозоване ускладнення погодних умов у вигляді снігу та різкого переходу температури з «плюса» на «мінус» у вихідні на території області, звертаємось до водіїв!

Служба автомобільних доріг у Житомирській області закликає, Вас, автолюбителі, бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів.

Слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про ситуацію на шляху. У час негоди варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійними автобусами, адже погодні умови, пов’язані із ожеледицею, є найнебезпечнішими для транспорту.

Окреме прохання до водіїв вантажівок: не створювати заторів, не здійснювати обгін на слизькій дорозі», – йдеться у повідомленні.

У службі також нагадують, що працюють цілодобово та просять телефонувати, якщо виникатимуть питання. Контактні телефони: 0412 47 05 34 та 47 05 35.

Як повідомляв Житомир.info, 29 листопада через можливе обледеніння патрульні закликали водіїв бути обережними на дорозі Київ – Житомир.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі