Економіка

В колишньому житомирському кінотеатрі хочуть відкрити клуб-кафе для учасників бойових дій

1 December 2017, 11:12

В колишньому кінотеатрі «Жовтень», який знаходиться біля майдану Корольова у Житомирі, збираються зробити кафе-клуб для учасників бойових дій.

Про це Житомир.info розповів учасник АТО Володимир Ткач, якому збираються передати в оренду 112,6 кв.м в колишньому кінотеатрі «Жовтень» під кафе.

«В нас нема місця, де можуть зібратися побратими, ті, хто приймав участь у бойових діях. Це не тільки АТО, це й бойові дії в Афганістані, локальні конфлікти. Потрібно було знайти місце, де можна зібратись. Колишні каси «Жовтня» - це місце було колись підлаштоване під кафе, і я подумав, що там можна зробити клуб-кафе для учасників бойових дій, де по мінімальній ціні згідно посвідчення учасника бойових дій можна буде пообідати, щоб це не було «накладно». Можливо буде як в інших місцях – хтось проплатить «вільний обід»: лишає певну суму для того, у кого немає грошей», - пояснив Володимир Ткач.

Він зауважив, що це не бізнес-проект, а бажання зробити місце спілкування для учасників бойових дій.

«Це кафе не буде «закрите», будь-хто може зайти. Там обов’язково буде наглядний матеріал із зони бойових дій, можливо фотографії, повної концепції я ще не бачу, є лише приблизне бачення. Ми довго співпрацювали з міським головою, з комісією по оренді, щоб вони все-таки дали згоду на те, щоб ми могли це зробити, тому що реально на сьогоднішній день місця, де ми можемо зібратися, немає», - сказав Володимир Ткач.

Нагадаємо, ФОП Ткач В.Л. може отримати в оренду під кафе на 2 роки 11 місяців 112,6 кв.м в колишньому кінотеатрі «Жовтень». Місячна орендна плата – 2 тис. 364,6 грн.

Як повідомляв Житомир.info, з серпня 2014 року Володимир Ткач служив в роті глибинної розвідки 54-го окремого розвідувального батальйону. На виборах в 2014 році балотувався в народні депутати від округу №62 (Житомир).

Житомир.info: Житомирський Автомайдан возив допомогу бійцям під Дебальцеве. Звіт про поїздку

Володимир Ткач з волонтером Олександром Таргонським в зоні АТО (жовтень 2014р.)

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі