Події

Патрульні затримали молодика, який на вулиці Бориса Тена у Житомирі підрізав чоловіка і втік

4 December 2017, 11:09

В ніч з 2 на 3 грудня патрульні затримали молодика, який на вулиці Бориса Тена у Житомирі підрізав чоловіка і втік з місця пригоди.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира 4 грудня.

«3 грудня близько 3-ї години на спецлінію «102» надійшло повідомлення: на вулиці Бориса Тена під час конфлікту з невідомим громадянином останній наніс множинні ножові удари потерпілому. Патрульні поліцейські встановили, що чоловік ймовірно причетний до нанесення тілесних ушкоджень, залишив місце злочину на автомобілі Daewoo», – йдеться у повідомленні.
Патрульні перевірили прибудинкові території в районі та виявили автомобіль, що підходив за описом, а у ньому – чоловіка.
«Під час спілкування з патрульними поліцейськими, громадянин зізнався у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому та вказав на місце де викинув ніж. Потерпілого госпіталізували у тяжкому стані до лікарні. На місці події працювала слідчо-оперативна група, деталі події встановлюються», – інформують патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада Житомирі чоловік, який був обурений низькою якістю горілки, наніс тілесні ушкодження іншому громадянину.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полиция део автомобиль  
Матеріали по темі