Події

На трасі у Житомирській області Peugeot зіштовхнувся з фурою: є загиблий та потерпілі

4 December 2017, 12:20

У Бердичівському районі легковик зіштовхнувся з фурою. У результаті фатальної ДТП водій автомобіля Peugeot Partner помер у лікарні, ще двоє пасажирів потрапили до лікарні.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19.40 3 грудня в с. Хажині Бердичівського району, на автошляху Житомир - Могилів-Подільський. За попередньою інформацією, водій автомобіля Peugeot Partner, 47-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку Вінниці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою Renault Magnum під керуванням 46-річного жителя Вінницької області. У результаті ДТП водій автомобіля Peugeot отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. На жаль, врятувати його життя не вдалося – за кілька годин чоловік помер», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліцейських, також до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості потрапили двоє пасажирів Peugeot, 54-річний та 39-річний жителі Рівненщини. Водій вантажного автомобіля не постраждав.

«Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада близько 19.10 на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу с. Лісівщини ВАЗ зіштовхнувся з Renault: двоє травмованих та один загиблий.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полиция дтп пежо  
Матеріали по темі