Фоторепортаж

Нарешті Житомир вкрило снігом. Фоторепортаж

4 December 2017, 12:30

2 грудня в Житомирі випав перший в цьому сезоні сніг. Почалося все з сніжно-дощової каші, до вечора приморозило, і будівлі та дерева вкрилися пухким сніжком. Житомиряни захоплювалися красою та постили фото.

3 грудня вдень ішов дощ, але на ніч знову приморозило, і на ранок 4 грудня поглядам житомирян відкрилася картинка із казки – пізні хризантеми, ялинові гілки та червона горобина під «сніговою ватою», вкриті білою ковдрочкою піддашки та сліди взуття й собачих лап на підталому снігу.

За даними Служби автомобільних доріг у Житомирській області, 3 грудня найбільш засипало снігом Баранівський, Ємільчинський, Коростишівський та Овруцький райони Житомирської області. Уночі дороги розчищали 75 спецавтомобілів.

Як повідомляв Житомир.info, після першого в цьому сезоні снігопаду вулицях Михайлівській, Київській і Театральній у Житомирі працював вакуумний пилосос, що прибирає сніг та розкидає піскосуміш. Комунальники висловлювали готовність працювати навіть вночі. 3 грудня міські тротуари прибирали мотоблоки, дороги області розчищали 35 одиниць техніки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снег город дорога сад  
Матеріали по темі