Місто

Компанія «Фармак» у Житомирі підписала меморандум про співпрацю з Українською футбольною асоціацією медиків

4 December 2017, 16:26

У суботу, 2 грудня, в Житомирі 16 команд з усієї України розпочали боротьбу за звання чемпіона України з футзалу серед лікарів. Змагання серед 16 команд з різних областей проходили одразу в двох залах – в приміщенні ФОКу на Польовій та спорткомплексу «Динамо» на Чуднівській.

У рамках чемпіонату було укладено Меморандум про співпрацю між ПАТ «Фармак» та Українською футбольною асоціацією медиків (УФАМ). Документ підписали директор з маркетингу та продажу компанії «Фармак» Сусана Халілова та голова УФАМ Олександр Балицький. Меморандум регулюватиме відносини щодо фінансової підтримки фармкомпанією спортивних заходів УФАМ.

«Компанія Фармак є лідером фармацевтичної галузі України. Ми вже 7 років утримуємо це лідерство і завжди підтримували і будемо підтримувати прагнення людей вести здоровий спосіб життя. Якщо вже лікарі на власному прикладі показують, що в основі гарного самопочуття лежить спорт, то, як соціально відповідальна компанія, ми не змогли залишитись осторонь. Саме тому компанія «Фармак» прийняла рішення підтримати Українську футбольну асоціацію медиків і укласти меморандум про співпрацю на 2018 рік. Для нас усіх цей меморандум – це союз задля здоров’я», - прокоментувала Сусана Халілова.

«Дуже приємно, що цими вихідними в Житомирі відбувається велике свято футболу, футзальне свято. Цього року ми зібрали рекордну кількість лікарів, це 16 команд з усіх регіонів України. Мені подобається, що наш медичний футбольний рух стрімко розвивається, в залі панує атмосфера радості від зустрічі та очікування перемоги. Це дуже добре», - сказав голова УФАМ Олександр Балицький.

Зі слів голови Асоціації з футзалу Житомирської області Віктора Тарана, нинішній чемпіонат є найбільшим з числа останніх. Минулого року чемпіонат України проходив у місті Хмельницькому.

V Чемпіонат з футзалу серед лікарів тривав два дні: 2 і 3 грудня. Протягом першого дня команди зіграли матчі групового етапу, наступного дня у чвертьфіналах зійшлился по дві кращі команди з кожної групи.

Загалом у турнірі взяли участь 16 команд з Херсону, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Львова, Рівного, Вінниці, Одеси, Дніпра, Хмельницького, Чернівців, а також із Львівської, Рівненської, Волинської областей.

Організатори турніру - Асоціація футзалу Житомирської області, Житомирське відділення ФСТ «Спартак» та Житомирський осередок УФАМ.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі