Місто

Влада Житомира продовжила прийом заявок на конкурс соціально-культурних проектів, які профінансують з бюджету

4 December 2017, 17:35

Влада Житомира вирішила продовжити до 17 січня прийом заявок на конкурс соціально-культурних проектів, які профінансують з бюджету у 2018 році.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради 4 грудня.

«Прийом заявок на участь у конкурсі з надання фінансової підтримки у 2018 році продовжено до 17 січня (включно) 2018 року. 23 січня 2018 року відбудеться звіт попередніх переможців Конкурсу та обрання переможців наступного Конкурсу 2018 року», – йдеться у повідомленні.

Участь у конкурсі на фінансування проектів можуть взяти громадські організації, творчі об’єднання, спілки тощо. Для цього потрібно заповнити аплікаційну форму конкурсу, яку можна завантажити тут.

В аплікаційній формі учасники конкурсу вказують таку інформацію про проект: короткий опис проекту (анотація); мета та завдання проекту; перелік заходів проекту, календарний план їх реалізації; очікувані результати від реалізації проекту (у тому числі кількісні результати); опис діяльності організації за минулий рік; резюме виконавців проекту; кошторис проекту зі статтями витрат.

Переможцями конкурсу у 2017 році стали Ірина Маренкова з фотопроектом «Обличчя Житомира» та фестивалем файних людей «Диводії», Інна Величко з проектом «Археолог – Олег Ольжич», Аліна Івченко з проектом «Відродження Поліського ткацтва», Олег Земнухов з проектом «Фольклорно-етнографічні свята та фестивалі», Ірина Білоус – з фестивалем толерантності, Тамара Мерцедіна зі школою гідів у Житомирі, Влад Малиновський з концерт голландського композитора, володаря премії Канського кінофестивалю Йозефа ван Віссема та Ілля Грицанюк з проектами «Пам’ятаємо історію – маємо майбутнє!», «Видання альбому Світлани Ніконорової», «Фестиваль сучасного етнічного мистецтва «ВулБа ІХ».

Нагадаємо, представникам громадських організацій та творчих об’єднань Житомира знову пропонують взяти участь у конкурсі соціально-культурних проектів, які профінансують з бюджету у 2018 році.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня в житомирському конкурсна комісія визначила 8 авторів кращих соціально-культурних проектів, які отримали фінансування у 2017 році.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс ольжич горсовет  
Матеріали по темі