Політика

Володимир Арешонков прокоментував «цинічний обід» на День інваліда у Коростені: Картаю себе, що не встав і не пішов

5 December 2017, 10:40

Народному депутату від Коростенського округу Житомирської області Володимиру Арешонкову соромно за організацію святкового обіду для людей з обмеженими можливостями, де столи можновладців ломилися від наїдків.

Про це він написав у своєму фейсбук 5 грудня.

«Для всіх, хто вимагає коментарів стосовно ганебного видовища в Коростенському УТОСі... Все обурення і критику на свою адресу сприймаю, не пам"ятаю, чи хоч раз у житті відчував такий моральний дискомфорт. Усвідомлюю, що на шальках вагів було поставлено мою моральність і здатність вступити у відверту суперечку з людьми, з якими жив і працював поряд багато років. Картаю себе, що не встав і не пішов, але вже нічого не змінити. Не чекайте від мене виправдань чи пояснень. І навіть те, що мене запросили на цей захід, що традиційно бував на ньому щорічно і був упевнений, що все буде організовано і проведено належним чином, що не я накривав там столи і не змушував роздягнених дітей виступати у холодному приміщенні, не може бути виправданням. Зізнаюсь, що не одразу, але звернув увагу на столи, коли мені надали слово, запитував організаторів, чому на них майже порожньо, на що почув пояснення, що все зараз доставлять. Не доставили...», - написав народний депутат.

Він також зазначив, що «не міг брати з одного столу ковбасу і переставляти на інший», бо був на правах запрошеного, а також про те, що вибачився перед коростенцями зі сцени Будинку культури наступного дня після інциденту.

Нагадаємо, в соцмережах активно обговорюють «святковий обід», який проходив 1 грудня в коростенському УТОСі: владу пригощали м’ясом і виноградом, людей з інвалідністю – булочками й печивом.

Як повідомляв Житомир.info, з нагоди 26-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року президент Петро Порошенко присвоїв народному депутату від Коростенського округу Житомирської області Володимиру Арешонкову (фракція Блок Петра Порошенка) званням «Заслужений працівник освіти України».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: арешонков коростень ивалид  
Матеріали по темі