Політика

Житомирська міська рада ветеранів просить збільшити фінансування організації, голова бюджетної комісії проти

5 December 2017, 10:56

Житомирська міська рада ветеранів просить збільшити фінансування організації на 2018 рік.

У розпорядженні Житомир.info є копія листа керівника міської ради ветеранів Анатолія Трещова на адресу голови бюджетної комісії Юрія Мойсеєва.

«Зважаючи на тяжкі економічні обставини в країні і зростаючі проблеми в житті ветеранів, запланована фінансова підтримка міській раді ветеранів на 2018 рік різко знижена порівнюючи з попередніми роками і не забезпечує необхідну ефективну роботу організації», - зазначається у листі.

Звернення прокоментував голова фракції Блоку Петра Порошенка у міській раді, керівник постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій Юрій Мойсеєв.

«У 2016 році на фінансування цієї організації виділяли 60 тисяч гривень, цього року профінансували на 20 тисяч. Вони просять, щоб у 2018 році знову виділили 60 тисяч, як в 2016. Будемо розглядати питання на бюджетній комісії, але попередньо депутати не готові збільшувати вартість утримання міської організації ветеранів», - сказав голова комісії.

Юрій Мойсеєв також зауважив, що, на його думку, треба фінансувати не організацію, а заходи, які вона проводить.

«Треба розуміти, що ми фінансуємо: чи організацію, чи заходи організації. Щодо організації ветеранів – потрібно зрозуміти, які заходи в 2018 році вони планують провести, і яка мета цих заходів, і тоді вже вирішити: потрібно нам їх фінансувати чи не потрібно. Якщо говоримо про інші організації, які стосуються військового напрямку, то вони не фінансуються. Є гранти міського голови, є гранти департаментів, управлінь, організація подає заходи, і вони виграють ці гранти. Спілка ветеранів вирішила йти іншим шляхом і просити кошти на фінансування саме організації», - наголосив Мойсеєв.

Житомир.info: Житомирська міська рада ветеранів просить збільшити фінансування організації, голова бюджетної комісії проти

Нагадаємо, цього року на 9 травня Анатолій Трещов разом з нардепом від Опозиційного блоку Юрієм Павленком очолював колону під червоними прапорами.

Як повідомляв Житомир.info, голова міської ради ветеранів Анатолій Трещов активно виступав проти перейменування вулиць Житомира на виконання закону про «декомунізацію».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран мойсеев трещев  
Матеріали по темі