Місто

Житомирян запрошують підзаробити на будівництві ковзанки на Михайлівській

6 December 2017, 09:30

В одному з житомирських гуртожитків, увечері, 5 грудня, з’явилася інформація про те, що набираються люди для участі у будівництві льодової ковзанки на Михайлівській.

«Є чудова можливість взяти участь в будівництві льодового катка по вул. Михайлівській та підробітку до новорічних свят. За довідкою звертатись по тел.: 096-97-52-162», - йдеться в оголошенні.

Зранку, 6 грудня, Житомир.info вирішив зателефонувати за вказаним номером та поцікавитися, що потрібно робити, і яка оплата.

«Робити треба всю роботу, яка там буде: носити дошки, прибивати, вирівнювати відсів. Тобто, підсобні роботи. Щодо оплати – то це буде близько 40 грн за годину. Платимо ми, компанія «Айс-Крім Сервіс», - сказав представник компанії.

Нагадаємо, 5 грудня на Михайлівській у Житомирі розпочалися роботи зі встановлення майданчика, на якому планують залити ковзанку.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський виконком вирішив дозволити приватним підприємцям облаштувати ковзанку площею 600 кв. м на вулиці Михайлівській з 29 листопада по 28 лютого. У міській раді тоді розповіли, що ковзанка просто неба - це «дороге задоволення», однак цьогоріч Житомир нарешті зміг собі це дозволити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ковзанка різдвяний ярмарок михайлівська 
Матеріали по темі