Економіка

Аласанія розповів, як обирали керівників Житомирської філії Суспільного телебачення, та оприлюднив результати конкурсу

6 December 2017, 14:25

Голова правління Суспільного мовлення Зураб Аласанія розповів, як обирали керівників Житомирської філії Суспільного телебачення, та оприлюднив результати конкурсу на свої сторінці у Фейсбуці 6 грудня.

«Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 5 грудня завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Як проходив процес конкурсного відбору? 8 днів по 12 годин на день, 226 співбесід. Все це далося непросто, як кандидатам, так і правлінню, яке повним складом працювало як журі конкурсу», – написав Аласанія.

Він також повідомив, що 8-9 грудня відбудуться перші робочі зустрічі з новообраними менеджерами і продюсерами у Києві.

«Це будуть два дні насичених тренінгів та робочих нарад по напрямках: творчому, технічному, кадровому, юридичному, фінансовому, комунікаційному. Керівники підрозділів центральної дирекції зустрінуться з менеджерами та продюсерами, щоб опрацювати спільний план реформ на найближчий період. Генпродюсери НСТУ скоординують з продюсерами філій перші кроки щодо змін у контенті та мовленні.

З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Протягом наступного тижня члени правління та директори департаментів центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, і провести спільні зустрічі з регіональними колективами», – зазначив голова правління Суспільного мовлення.

Вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

За результатами конкурсу менеджером Житомирської філії Суспільного став Артур Самарцев, який з 1 вересня був в.о. директора філії, а посаду продюсера отримав Володимир Ладижець, який раніше працював на місцевому телеканалі СК1. З ними підпишуть строкові трудові договори на один рік, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

Нагадаємо, прийом документів для участі у конкурсі тривав із 8 до 21 листопада. На посаду продюсера у Житомирській філії надійшло 5 заявок, на посаду менеджера – три.

Як повідомляв Житомир.info, 19 серпня цього року Василь Головецький звільнився з посади директора філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Житомирська регіональна дирекція»: причиною стали результати моніторингу, які виявили матеріали з ознаками замоновсті.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Аласанія Суспільне телебачення Ладижець Самарцев 
Матеріали по темі