Події

Під Житомиром фура в’їхала в Citroen: загинули аргентинка та водій-перекладач

7 December 2017, 09:16

У ДТП під Житомиром загинула громадянка Аргентини.

Про це 7 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«6 грудня на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі у дорожньо-транспортну пригоду потрапив автомобіль Citroen, в якому їхало подружжя громадян Аргентини та водій-перекладач. Їх транспортний засіб зіткнувся з вантажівкою Renault Magnum, керманич якої не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті від отриманих травм загинули водій та пасажирка легковика, її чоловіка госпіталізовано», - інформує поліція.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22.35 на 144 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Кам’янка Житомирського району.

За попередньою інформацією, 61-річний водій автомобіля Renault Magnum, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з Citroen. Керманич легковика, 47-річний киянин, та 39-річна пасажирка, громадянка Аргентини, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Ще один пасажир, 38-річний громадянин Аргентини, отрмав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

На місці події працювали патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - інформує поліція.

Водія вантажівки, жителя Львівської області, затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті карного кодексу передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня на одному кілометрі траси Київ-Чоп у Житомирській області сталося кілька аварій через слизьку дорогу, а 5 грудня в Коростенському районі під колесами фури загинув пішохід.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП ДТП 
Матеріали по темі