Суспільство

Депутати погодили придбання трьох квартир та будинку в комунальну власність Житомира

7 December 2017, 09:37

Депутати погодили придбання трьох квартир та будинку для створення дитячих будинків сімейного типу.

Таке рішення було прийняте на позачерговій сесії Житомирської міської ради 7 грудня.

Перед голосуванням свої зауваження висловила голова гуманітарної комісії Наталія Леонченко (фракція Опозиційного блоку).

«Щойно до мене вернулася громадська активістка пані Галина Чижова, яка повідомила, що до цього проекту рішення є певні зауваження, зокрема – буде порушений порядок фінансування», - сказала Наталія Леонченко.

Депутатам роз’яснили, що придбане житло буде у власності міської ради і може бути використане лише для будинків сімейного типу, після придбання виконком вирішить, кому саме буде надане це житло, в якому проживатимуть діти-сироти. Після цього проект рішення був підтриманий одноголосно.

Під час формування порядку денного депутати додатково включили до нього три питання. Зокрема, депутат Олександр Величко (фракція ВО «Батьківщина») запропонував включити до порядку денного звернення до центральних органів державної влади щодо виправлення ситуації з фінансуванням педагогів та медиків.

На сесії присутні 30 депутатів з 42. У порядку денному було 13 питань.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира збиралася придбати в комунальну власність три квартири по вул. Л. Українки, Бальзаківській та провулку Скельному й будинок за адресою Соколова Гора урочище.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирська міська рада депутати діти дитячий будинок сироти 
Матеріали по темі