Економіка

Під час ревізії на Малинському лісгоспі житомирські аудитори виявили втрат на майже 140 тис. грн

8 December 2017, 12:37

Житомирські аудитори виявили втрат майже на 140 тис. грн на ДП «Малинський лісгосп АПК».

Про це інформує прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області

«Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності дочірнього підприємства «Малинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» обласної ради виявили втрат на суму 138,8 тис. грн. Зокрема, всупереч установленому законодавством порядку підприємство реалізувало необроблену деревину за цінами, нижчими від тих, що склалися на останньому аукціоні. Через це воно недоотримало 128 тис. грн. Крім того, неналежний контроль відповідальними особами підприємства за збереженням лісових ресурсів призвів до нестач лісопродукції на суму понад 10 тис. грн. Серед інших виявлених порушень: зайва виплата премій та безпідставне відшкодування витрат на відрядження. Завдяки заходам, які вжили аудитори, за результатами ревізії забезпечено відшкодування виявлених порушень у повному обсязі», - йдеться у повідомленні.

За інформацією аудиторів, за порушення законодавства з фінансових питань на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Як повідомляв Житомир.info, аудитори нарахували майже 1 млн грн матеріальної шкоди міському бюджету під час облаштування у Житомирі скверу Ольжича.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори малин лісгосп  
Матеріали по темі