Події

Громадянин Білорусі хотів дати житомирським прикордонним 50 доларів хабара

9 December 2017, 14:59

Громадянин Білорусії намагався підкупити житомирських прикордонників.

Про це 9 грудня повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Черговий випадок намагання дати хабара прикордонникам мав місце сьогодні в одному з пунктів пропуску на українсько-білоруському кордоні. Так, в пункт пропуску «Вільча» на виїзд з України прибув автомобіль «Пежо» білоруської реєстрації. В ході здійснення паспортного контролю відносно двох громадян Білорусії, водія транспортного засобу та пасажира, прикордонниками Житомирського загону було встановлено факт перевищення терміну перебування осіб на території нашої держави. В подальшому 51-річний громадянин Білорусії запропонував прикордонному наряду кошти у розмірі 50 доларів США за не притягнення їх до адміністративної відповідальності. На що отримав категоричну відмову», - йдеться у повідомленні.

Факт підкупу прикордонники зафіксували та викликали на місце події співробітників Національної поліції. Наразі, правопорушників притягнуто до відповідальності за перевищення терміну перебування на території України та передано співробітникам Національної поліції. Крім того до Іванківського відділу поліції направлено повідомлення, щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Як повідомляв Житомир.info наприкінці листопада співробітники управління СБУ в Житомирській області спільно з Національною поліцією викрили на хабарах двох головних державних ревізорів обласного управління фіскальної служби.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: держприкордонслужба білорусь  
Матеріали по темі