Події

У Бердичівському районі в результаті зіткнення Toyota і Renault загинули двоє людей

9 December 2017, 15:04

9 грудня близько 9:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Любомирівка Бердичівського району сталася дорожньо-транспортна пригода і необхідна допомога рятувальників по вилученню постраждалих.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«З’ясувалося, що відбулося лобове зіткнення автомобілів Renault Logan та Toyota Corolla. Від удару двоє пасажирів та водій Renault опинилися затиснутими конструкціями. За допомогою бензоріза та шанцевого інструменту фахівці Служби порятунку деблокували спочатку водія, а вже потім двох пасажирів. З’ясувалось, що пасажири, нажаль, загинули на місці події», - інформують рятувальники.

Крім того, в транспортному засобі Toyota перебувало троє людей. До прибуття бійців ДСНС двом пасажирам, які отримали незначні травми, допомогли вибратися з автівки очевидці події.

«Водію, нажаль, затиснуло нижні кінцівки конструкціями автівки. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети «швидкої». Потерпілих госпіталізували до Бердичівської центральної районної лікарні з різними ступенями важкості», - йдеться у повідомленні.

Сайт «Ріо Бердичев» повідомляє, що учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали Renault Logan з вінницькими номерами та Toyota Corolla з житомирськими номерами.

«За попередньо наданою свідками інформацією та світлинами з місця події, відомо, що в автомобілі «Toyota Corolla» знаходилася сім’я з 3 осіб (чоловік, жінка та дитина) і в «Renault Logan» теж були водій і 2 пасажири. В результаті зіткнення 2 пасажири «Renault Logan» загинули. З 4-х потерпілих внаслідок ДТП осіб 3-х було доставлено до Центральної міської лікарні – двох дорослих та дитину. Дитину обстежували у травмпункті, тому інформації про те, якого роду травми у неї зафіксували, на даний момент немає. Щодо 2-х дорослих, то головний лікар ЦМЛ Лариса Бабікова зазначила, що вони знаходяться в реанімаційному відділенні у важкому стані», - пише видання.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня у Житомирі рятувальники деблокували водія, постраждалого в результаті зіткнення двох автомобілів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бердичівський район дтп тойота рено дснс  
Матеріали по темі