Місто

ІнБев/НПУ – Ураган (Івано-Франківськ). Пряма трансляція матчу 12 туру Екстра-ліги в Житомирі

10 December 2017, 11:05

В неділю, 10 грудня, в Житомирі відбудеться поєдинок 12 туру футзальної Екстра-ліги. ІнБев/НПУ прийматиме івано-франківський «Ураган». Матч розпочнеться в залі ФОКу о 12.00.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

10 грудня 2017 року. Житомир. ФОК - 12.00.

Арбітри: А. Духан (Луганськ), А. Ноєв (Запоріжжя), М. Подранний (Житомир)

Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)

Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Попри останню позицію в турнірній таблиці та відсутність перемог у суперника, в Житомирі господарів чекає серйозне випробування та дуже непроста гра. За останні роки івано-франківський «Ураган» став одним із найпринциповіших суперників для об’єднаної команди. В офіційних поєдинках останніх сезонів «пивоварам» не вдавалося жодного разу перемогти «драконів».

До того ж, цього разу вони є ще й нашим прямим конкурентом за місця в плей-офф. А тому перемога в Житомирі буде надзвичайно важливою як для ІнБев/НПУ, так і для гостей. В матчі першого кола поєдинок в Івано-Франківську завершився внічию, при тому, що ІнБев/НПУ вже на третій хвилині програвав 0:2. Але об’єднаній команді вдалося зрівняти рахунок і створити чимало моментів, щоб вийти вперед. Цього разу підопічні Валерія Директоренка мають всі шанси довести справу до логічного завершення. Тим паче, що наші футзалісти мали двотижневу паузу, аби в повній мірі підготуватися до зустрічі. Додати впевненості нашій команді має впевнена перемога в минулому турі над одеським «Епіцентром К-Авангард». Власну мотивацію на матч матимуть і окремі гравці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футзал гра  
Матеріали по темі