Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області дерево впало на дорогу та пошкодило вантажівку

11 December 2017, 11:29

11 грудня, патрульні поліцейські, які несуть службу на автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області отримали повідомлення, що на 93-у кілометрі дороги трапилась ДТП.

Про це інформує патрульна поліція Житомира.

«По прибуттю на місце події, патрульні встановили, що водій вантажного автомобіля під час руху здійснив наїзд на перешкоду (дерево). Як пояснив полісменам останній, сосна впала на проїзну частину, однак уникнути ДТП водієві не вдалося. В результаті ДТП, вантажівка отримала механічні пошкодження та подальший рух заблокувала. Патрульні поліцейські оформили необхідні адміністративні матеріали, які будуть передані до суду», - йдеться у повідомленні.

Речник патрульної поліції Ігор Іванюк уточнив Житомир.info, що водій вантажівки не постраждав під час дорожньо-транспортної пригоди.

«Дерево впало вночі, 11 грудня, часткова дорога була заблокована. На момент прибуття патрульних дерево з проїжджої частини відтягнули та почали розрізати. Тобто, прибрали перешкоду, але машина стояла побита. Патрульні склали необхідні матеріали за ст. 124 Кодексу про адміністративні порушення, і склади акт огляду вулично-шляхової мережі, для того, аби в подальшому притягнути до відповідальності тих осіб, які заздалегідь не прибрали аварійне дерево. Патрульні забезпечували безпеку дорожнього руху. Водій не постраждав», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня на сайті Житомирської облдержадміністрації інформували, що на дорогах місцевого та державного значення працювало 34 одиниць техніки та 46 осіб. Зокрема, на автодорозі М-06 Київ-Чоп працює 10 одиниць техніки та 15 осіб, а на М-07 Київ-Ковель-Ягодин – 2 одиниці техніки та 4 особи.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП ДТП вантажівка 
Матеріали по темі