Влада

За один день мер Житомира створив дві робочі групи: для розкопок та вирішення долі райрад

10 December 2017, 13:44

Два розпорядження про створення робочих груп мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 6 грудня.

Документи опубліковані на сайті міської ради.

Своїм розпорядженням мер створив робочу групу для опрацювання археологічних досліджень в історичному центрі міста – Замковій горі та подальшому впровадженню проектних та інших робіт. Робочу групу очолив голова Координаційної ради з впровадження бюджету участі Сергій Намєснік. У складі групи з 12 людей двоє – депутати міської ради: Геннадій Махорін (фракція ВО «Свобода») та Олександр Черняхович (радник міського голови, фракція Блоку Петра Порошенка).

Нагадаємо, перед закриттям сезону археологічних розкопок на Замковій горі у Житомирі учасники експедиції підсумували результати цьогорічного дослідження.

Інша робоча група має визначити обсяг і межі повноважень Богунської та Корольовської районних рад. Очолює робочу групу заступник мера Матвій Хренов.

«Голові робочої групи надати висновки та пропозиції з визначення обсягу і меж повноважень Богунської та Корольовської районних рад м.Житомира та забезпечити роботу виконавчих органів міської ради, в межах повноважень, по реалізації повноважень у сфері соціального захисту населення міста Житомира , розроблення відповідних нормативно-правових актів у визначені терміни», - зазначається у документі.

У складі робочої групи – 15 людей, в тому числі: голови двох районних рад, секретар міської ради Наталія Чиж, голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв та голова гуманітарної комісії Наталія Леонченко.

Як повідомляв Житомир.info, 7 грудня на сайті міської ради опублікували проект рішення сесії про не утворення Богунської та Корольовської районних рад на наступне скликання та в подальшому.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сухомлин міськрада робоча група райрада  
Матеріали по темі