Влада

Чернігівський автозавод знову оскаржив тендер Житомирського ТТУ на закупівлю 40 автобусів

11 December 2017, 14:46

Чернігівський автозавод вчетверте оскаржив тендер КП «Житомирське трамвайне-тролейбусне управління» на закупівлю 40 автобусів екологічного стандарту Євро-5.

1 грудня, після розгляду чергової скарги ТОВ «Чернігівський автозавод», ЖТТУ знову почало тендерну процедуру на закупівлю автобусів за 124 млн грн, пропозиції мали приймати до 11 грудня, а торги провести 16 січня. Але 5 грудня Чернігівський автозавод подав чергову, четверту з дати першого оголошення тендеру, скаргу, яку адміністративна колегія Антимонопольного комітету прийняла до розгляду, який відбудеться 12 грудня.

«Після публікації рішення Антимонопольного комітету про розгляд скарги прийом пропозицій продовжиться ще на тиждень. Учасники тендеру є, заявки надійшли, але через постійні скарги ми не можемо дійти до процедури розкриття пропозицій і процес знову затягується», - сказав у коментарі Житомир.info заступник мера Дмитро Ткачук.

Першу скаргу ТОВ «Чернігівський автозавод» подав 22 серпня, рішенням АМКУ від 14 вересня ТТУ зобов’язали внести зміни до тендерної документації. Наступна скарга від виробників автобусів «Еталон» надійшла 29 вересня, рішенням від 23 жовтня трамвайно-тролейбусне управління знову зобов’язали змінити тендерну документацію. Третя скарга була 3 листопада і 24 листопада Антимонопольний комітет знову приймає рішення, яким зобов’язує замовника внести зміни до тендерної документації.






Нагадаємо, в жовтні цього року заступник мера Дмитро Ткачук називав скарги Чернігівського автозаводу абсурдними за змістом і такими, що просто затягують час проведення тендеру.

Як повідомляв Житомир.info, оголошення про намір Житомирського ТТУ придбати 40 одиниць сучасного автотранспорту опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro 25 липня цього року, орієнтовна вартість закупівлі – 124 млн грн. За словами мера Житомира Сергія Сухомлина, 40 автобусів планують пустити в мікрорайони, які не охоплені комунальним транспортом.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Транспорт тендер 
Матеріали по темі