Влада

У Коростені на 256 тис. грн оштрафували директора підприємства, який не платив подвійну зарплату за святкові і неробочі дні

11 December 2017, 17:03

Під час інспекційного відвідування товариства з обмеженою відповідальністю у місті Коростень, яке реалізує свою діяльність у сфері транспорту, фахівці управління Держпраці у Житомирській області виявили порушення щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці відносно 8 працівників товариства.

Про це інформує прес-служба управління Держпраці у Житомирській області

«Зокрема, заробітна плата працівникам підприємства у 2017 році не виплачувалась у подвійному розмірі, за роботу у святкові і неробочі дні, та у підвищеному на 20% розмірі, за роботу у нічний час. Наразі, трудовим законодавством передбачений штраф за дане порушення, у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, за кожного працівника, щодо якого воно скоєно. Слід зазначити, що завдяки інспекційному заходу товариство здійснило відповідні виплати працівникам ще під час перевірки. Проте, уповноваженими особами управління Держпраці у Житомирській області накладено штраф у сумі 256 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року посадові особи управління Держпраці у Житомирській області перевірили стан дотримання законодавства з охорони праці і промислової безпеки у комунальному підприємстві «Житомирводоканал».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці штраф Коростень 
Матеріали по темі