Події

В Одесі поліцейські затримали жительку Житомирської області, яку півроку розшукували рідні

12 December 2017, 15:04

На одній з вулиці Одеси поліцейські затримали дівчину, у якої виник словесний конфлікт з хлопцем. Правоохоронці вирішили встановити їх особи, та згодом з’ясували, що дівчина півроку перебуває в розшуку поліції Житомирської області.

Про це повідомили у прес-службі управління поліції охорони в Одеській області.

«Днями наряд реагування отримав повідомлення з електронної бази «Цунамі» про те, що по вулиці Фонтанська дорога в Одесі відбувається конфлікт. На місці події до правоохоронців звернувся хлопець, який пояснив, що у нього виник словесний конфлікт з дівчиною, але до приїзду поліцейських охорони він самостійно вирішився. Поліцейські не стали відразу відпускати кривдників та вирішили перевірити їх особи по відомчій базі. Під час перевірки з’ясувалось, що дівчина, 1982 року народження вже, півроку перебуває у розшуку Радомишльським відділенням поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області як безвісти зникла. Її було запрошено до Київського відділу поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області для з`ясування обставин», - йдеться у повідомленні.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info сказала, що дівчина відмовилася повертатися на малу батьківщину.

«Із заявою про зникнення рідні звернулися до поліції близько півроку тому. Повідомлення про те, що дівчина знайшлася надійшло з одного з відділів поліції в Одеській області минулого тижня. Дівчина повідомила, що вона втратила зв'язок з рідними з власних міркувань та відмовляється повертатися до Житомирської області», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня 2017 року в Житомирі зникла 34-річна Алла Білова. Жінка зранку виїхала до лікарні і до сьогодні дома так і не з’явилася.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук людей поліція ГУНП 
Матеріали по темі