Місто

Маленьким житомирянам обіцяють призи за кращу прикрасу для оздоблення резиденції Святого Миколая

13 December 2017, 12:25

17 грудня о 12.00 житомирян запрошують долучитися до родинного конкурсу «Прикрашаймо разом резиденцію Святого Миколая». Родинам пропонують власноруч виготовити прикраси, фігури казкових героїв та новорічні ялинки і оздобити ними оселю Святого Миколая, що на майдані Корольова.

Про це повідомляють в управлінні культури Житомирської міськради 13 грудня.

«Такі прояви родинної творчості не тільки стануть реалізацією вашої художньої фантазії, не тільки організують вашу родину зимовими вечорами за спільною приємною роботою, але ще й будуть заохочені подарунками та призами, адже – це конкурс! Отже, ви робите прикраси власноруч, приносите їх нам, 17 грудня о 12.00 годині на майдан імені С.П.Корольова. Ми відзначаємо вас подарунком. А також, пограємося, порозважаємося, поспіваємо, потанцюємо, прикрасимо і все це – разом, однією великою родиною», – йдеться у повідомленні.

Якщо самостійно виготовити прикраси не виходить, в управлінні радять звернутися за допомогою у найближчу бібліотеку Житомира.

«Хто не вміє сам, наші бібліотекарі вам допоможуть, адже в кожному бібліотечному філіалі міста працює творча майстерня з виготовлення новорічних прикрас. Шукайте адресу найближчої у вашому районі бібліотеки і прямуйте з родиною туди», – зазначають в управлінні культури.

Подивитися, чого просять у Святого Миколая житомирські дітлахи, можна тут.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня у міській раді розповіли, де будуть розміщені основні локації Різдвяного ярмарку та які саме льодові фігури планують встановити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок святкування Миколая 
Матеріали по темі