Влада

Голова облради планує просити у ДФРР кошти для Житомирської обласної дитячої лікарні

14 December 2017, 09:28

Голова обласної ради Володимир Ширма 13 грудня відвідав обласну дитячу клінічну лікарню, де головний лікар Юрій Довгополий ознайомив зі станом справ медичного закладу.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної ради.

«Очільник депутатського корпусу оглянув відділення лікарні та підсобні приміщення, поспілкувався з медичним персоналом, вислухав проблемні питання, яких за попередні роки накопичилось чимало. Серед них – необхідність проведення термосанації фасадів лікарні, заміна системи опалення, проведення внутрішніх ремонтних робіт та оновлення медичного обладнання», - йдеться у повідомленні.

Володимир Ширма зазначив, що для того, аби одразу все зробити в лікарні наразі немає можливостей та фінансових ресурсів, але крок за кроком будемо вирішувати проблеми дитячої лікарні.

«Потрібно визначити першочергові проблеми та конкретні шляхи для їх вирішення. Під час виготовлення проектно-кошторисної документації, окрім ремонтних робіт, необхідно одразу передбачати придбання медичного обладнання, і поступово починати оновлювати медичний заклад. Як обласна влада, будемо звертатися до Державного фонду регіонального розвитку з пропозицією надання фінансової підтримки та спільного вирішення проблем лікарні», - зазначив голова обласної ради і звернув увагу керівництва закладу на необхідність більш активно і плідно співпрацювати з благодійними організаціями та грантами.

Нагадаємо, що на попередній сесії обласної ради депутати призначили нового головного лікаря медичного закладу – Юрія Довгополого.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна дитяча лікарня та обллікарня Гербачевського – у п’ятірці найактивніших учасників ProZorro.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медицина Житомирська обласна дитяча лікарня Ширма кошти ДФРР 
Матеріали по темі