Влада

У грудні керівництво Житомирської області планує зустрітися з дітьми, батьки яких загинули в АТО

14 December 2017, 10:27

У всіх районах та містах Житомирської області до Дня Святого Миколая, Новорічних і Різдвяних свят відбудуться концерти, обрядові вистави, театральні постановки для дітей. У Житомирі організують обласні заходи для дітей пільгових категорій у День Святого Миколая та напередодні Нового року.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА Ігоря Гундича «Про заходи щодо проведення Новорічних і Різдвяних свят для дітей».

«Ігор Гундич доручив провести в грудні свято відкриття Новорічної ялинки у м. Житомир, у районних центрах і містах області. Відповідно до документу, 19 грудня у Житомирській обласній філармонії імені С. Ріхтера відбудеться обласний захід для дітей пільгових категорій «Святий Миколай, до нас у гості завітай». А 26 грудня у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги пройде свято Нового року під патронатом голови облдержадміністрації», - йдеться у повідомленні.

Також у грудні відбудеться новорічна зустріч керівництва області з дітьми, батьки яких загинули в антитерористичній операції на сході України.

«З метою організації цікавого дозвілля школярів та молоді області у Новорічні і Різдвяні свята в районах та містах пройдуть концерти, обрядові вистави, театральні постановки та інші дійства. Діти відвідають під час зимових канікул театри, кінотеатри, музеї, інші заклади культури і мистецтва», - зазначається на сайті Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вже вчетверте планують провести Різдвяний ярмарок, який триватиме з 19 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року. 13 грудня на майдан Корольова привезли будиночки для Різдвяної ярмарки. Також виконком погодив план заходів для проведення свят.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерти Різдво діти ОДА Гундич 
Матеріали по темі