Влада

Об’єднана громада у Житомирській області розбагатіла на 2,5 млн грн на продажу приміщення суду

15 December 2017, 09:37

14 грудня 2017 року Олевська територіальна громада за 2 553 703 грн продала судовій адміністрації орендоване нею приміщення, де колись була лікарня.

Про це 14 грудня повідомив офіційний сайт Олевської об’єднаної територіальної громади.

«14 грудня відбулося підписання договору купівлі-продажу приміщення по вул. Володимирській 7, яке з 2011 року орендує суд, з власності Олевської ОТГ у власність судової адміністрації. Договір підписали міський голова Олег Омельчук та начальник територіального управління державної судової адміністрації України в Житомирській області Василь Морей», - інформує сайт ОТГ.

Зовсім скоро Олевський суд стане окружним і обслуговуватиме три райони - Олевський, Ємільчинський та Лугинський, - відзначає сайт, тому судова адміністрація запропонувала викупити будівлю. Сума викупу приміщення і допоміжних будівель становить 2 553 703 грн.

«Попередньо дане питання обговорювали на сесії міської ради, де було прийнято рішення про продаж. Ці кошти зарахуються до бюджету розвитку міської ради та в подальшому будуть спрямовані на розвиток закладів охорони здоров’я. Мовляв, буде правильним направити кошти на медицину, адже до суду дане приміщення належало лікарні», - повідомив сайт громади.

За даними офіційного сайту Олевського райсуду, головою суду є Ковальчук Микола Васильович. Крім нього, в установі працюють ще 3 судді, в тому числі Віктор Волощук, який у 2015 році збив насмерть 21-річного водія мотоцикла. Через ДТП суддю на 2 місяці відстороняли від посади.




Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: громада суд продаж приміщень 
Матеріали по темі