Влада

У Житомирі планують затвердити невеликі оклади працівникам Агенції розвитку і «наростити» їх за рахунок премій

15 December 2017, 14:08

Оклади штатних працівників Агенції розвитку Житомира не перевищуватимуть 5800 гривень.

Затвердити штатний розпис комунальної установи «Агенція розвитку міста» міськради збираються на найближчому засіданні виконавчого комітету.

У додатку до проекту рішення виконкому «Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради», опублікованому 15 грудня, вказані посадові оклади директора агенції та двох його підлеглих.

Так, оклад директора планують встановити в розмірі 5824 гривень, заступника директора – 5242 грн, головного бухгалтера – 4659 грн:


Нагадаємо, у жовтні 2017 року директор «Агенції розвитку міста» Борис Пахолюк розповідав, що готовий втілювати проекти не менш, ніж за 15 тисяч гривень на місяць.

Реальна зарплатня працівників агенції становитиме не менше цієї суми, - розповів Борис Пахолюк Житомир.infoу коментарі 15 грудня.

«Дійсно, є оклад і є утримання з нього. Однак у працівників державних та комунальних установ розмір заробітної плати може значно зростати за рахунок надбавок, приміром, за вислугу років, та премій за ефективну роботу. Чинне законодавство не дозволяє встановлювати для працівників комунальних установ оклади на рівні 15-20 тисяч гривень, але в сьогоднішніх ринкових умовах 5-6 тис. грн "брудними" - це не гроші. Тому ми розраховуємо на встановлення надбавок та премій, а премії можуть становити від 100 до 200 % окладу, щоб отримувати ті гроші, про які я говорив раніше», - розповів Борис Пахолюк.

Нагадаємо, 23 жовтня 2017 року мер Житомира призначив Бориса Пахолюка директором комунальної установи «Агенція розвитку міста», за створення якої депутати проголосували на сесії 28 вересня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня цього року мер Сергій Сухомлин звільнив Бориса Пахолюка з посади заступника директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради. Пахолюк очолює громадську організацію, яку створили чиновники міської ради.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Агенція розвитку міста оклади 
Матеріали по темі