Влада

Мер Житомира розпорядився провести службове розслідування

17 December 2017, 11:08

Мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився провести службове розслідування щодо невиконання адміністратором сектору по наданню адміністративних послуг громадянам Центру надання адміністративних послуг вимог статті 46 Закону України «Про запобігання корупції».

Розпорядження міського голови «Про проведення службового розслідування» опубліковане на сайті Житомирської мерії 15 грудня 2017 року.

«У зв’язку з поданням Житомирської місцевої прокуратури від 15.11.2017 №11059 вих-17, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до частини 3 статті 65 Закону України «Про запобігання корупції»: Провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню адміністратору сектору по наданню адміністративних послуг громадянам Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради Ковалюком О.М. вимог статті 46 Закону України «Про запобігання корупції» згідно з поданням Житомирської місцевої прокуратури від 15.11.2017 № 11059 вих-17 в термін до 20.12.2017», - йдеться у документі.

Для проведення розслідування, згідно з розпорядженням мера Житомира, має бути створена комісія зі службового розслідування вищезазначеного факту.

Також у документі вказано, що Ковалюк О.М. при заповненні розділу ІІІ щорічної електронної декларації за 2016 рік, не зазначив інформацію щодо об’єкту нерухомості, що належить йому.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області прокуратура розслідує можливе незаконне збагаченнядепутата від БПП.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: службове розслідування ЦНАП Сухомлин 
Матеріали по темі